- 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
 
						
						- 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
- 
              Dzikie oregano olej strong, 90% Naturalnego karwakrolu, 90 kapsułek, Aliness
 
                 
              Dzikie oregano, naturalny olej w kapsułkach, standaryzowany na zawartość karwakrolu, którego jest aż 90%! Dzienna porcja to aż 390 mg naturalnego karwakrolu. Kapsułki nie zawierają zbędnych substancji dodatkowych. Świetna jakość!
| Wysyłka w ciągu | 48 godzin | 
| Cena przesyłki | 9.99 | 
| Dostępność | Mało | 
| Waga | 0.06 kg | 
| Kod kreskowy | |
| EAN | 5903242580475 | 
Zamówienie telefoniczne: 724 200 052
| Zostaw telefon | 
WYRÓŻNIAJĄCE SIĘ cechy suplementu diety Dzikie oregano olej STRONG 90% naturalnego karwakrolu, w kapsułkach: :
:
 Dzikie oregano w kapsułkach to w 100% naturalny olej z oregano o wysokiej i wyjątkowo rzadko spotykanej zawartości karwakrolu 90% - tylko i wyłącznie naturalnego karwakrolu
Dzikie oregano w kapsułkach to w 100% naturalny olej z oregano o wysokiej i wyjątkowo rzadko spotykanej zawartości karwakrolu 90% - tylko i wyłącznie naturalnego karwakrolu
 Szerokie działanie:
Szerokie działanie:
- poprawia działanie układu odpornościowego
- wspiera zdrowie górnych dróg oddechowych
- korzystnie wpływa na proces trawienia i na zdrowie jelit
- wspomaga pracę wątroby i woreczka żółciowego
- poprawia funkcjonowanie układu krążenia, serca i wytrzymałość naczyń krwionośnych
- przyczynia się do poprawy samopoczucia fizycznego
- wykazuje właściwości antyoksydacyjne
 w dziennej porcji (3 kapsułki) to aż 390 mg naturalnego karwakrolu, bez zbędnych dodatków
w dziennej porcji (3 kapsułki) to aż 390 mg naturalnego karwakrolu, bez zbędnych dodatków
 jedno opakowanie wystarczy na minimum miesiąc
jedno opakowanie wystarczy na minimum miesiąc


Składniki: naturalny olejek z dzikiego oregano (Origanum vulgare) standaryzowany na 90% karwakrolu oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (extra virgin); składniki otoczki: żelatyna wołowa, glicerol (substancja wiążąca).
 

Zalecana porcja do spożycia to 1 do 3 kapsułek popijając wodą.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
NIE MOŻNA ROZGRYZAĆ!
 

90 kapsułek.

 
Węgry.

Preparat należy przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym i ciemnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią.
 
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety ani zdrowego trybu życia.
Przed zastosowaniem produktu sugerujemy zapoznanie się z dokładnymi informacjami podanymi na opakowaniu lub załączonej ulotce.

MedicaLine
Ostrówiec 150
05-480 Karczew
Kopiowanie oraz rozpowszechnianie treści serwisu (opisy, zdjęcia, grafiki, tabele, materiały graficzne i inne dane) jest zabronione. Podstawa prawna: ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)
Olejek z dzikiego oregano jest bogatym źródłem witaminy A i C, flowanoidów i fenoli, w tym karwakrolu.
 
Zawartość karwakrolu zależna jest od chemotypów roślin, podgatunków, ale także od regionu, jakości zbiorów, użytych części rośliny, a nawet dokładnego czasu zbioru oregano.
 
Najbardziej popularne jest stężenie 60%-70%. Wyższe stężenia można uzyskać wyłącznie przy zastosowaniu innowacyjnych procesów rektyfikacyjnych.
 
Rektyfikacja zwana też destylacją frakcyjną - z fizycznego punktu widzenia jest kaskadową destylacją (wielopoziomową), w której każdy stopień procesu jest zasilany produktem (destylatem) poprzedniego procesu. Proces ten powtarza się aż do uzyskania oczekiwanego stężenia. 
 
Niższe, jak i wyższe stężenia karwakrolu to mixy naturalnych olejków wraz z syntetycznym karwakolem uzyskiwanym z D-limonenu. Syntetyczne oleje mają inny zapach i inaczej smakują.
 
Oleje z oregano, występujące jako mix naturalnego i syntetycznego karwakolu, zawierają do 35% naturalnego oraz 65% syntetycznego karwakrolu.
Dzikie oregano w kapsułkach to w 100% naturalny olej z oregano o wysokiej i wyjątkowo rzadko spotykanej zawartości karwakrolu 90% - tylko i wyłącznie naturalnego karwakrolu.
 
Uzyskanie takiego stężenia możliwe jest dzięki zastosowaniu procesu „rectification/stripping" (frakcjonowanie w oparciu o względną lotność składników) oraz zastosowanie odpowiednich części roślin do jego produkcji.
- Producenci
 
                       
                       
                       
                       
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                