• Czarny czosnek, fermentowany, 100 kapsułek wege, Aliness

Symbol: Ali033

Pierwszy standaryzowany ekstrakt z czarnego czosnku o wysokiej zawartości substancji czynnej - S-allilocysteiny. Najwyższej jakości produkt z Hiszpanii bez smaku i zapachu o wielu właściwościach!

Postać kapsułki
54.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 9.99
Orlen Paczka (dawniej Paczka w Ruchu) 9.99
Paczkomaty InPost 13.99
Kurier Poczta Polska 15.99
Kurier InPost 16.99
Kurier InPost (pobranie) 20.99
Dostępność Mało
Waga 0.08 kg

Zamówienie telefoniczne: 724 200 052

Zostaw telefon

WYRÓŻNIAJĄCE SIĘ cechy suplementu diety Czarny czosnek fermentowany, 100 kapsułek wege, Aliness:

imageEkstrakt z czarnego fermentowanego czosnku standaryzowany na 0,1% S-allilocysteiny (SAC). S-allilocysteina standaryzowana metodą HPLC.

imagenajwyższej jakości surowiec z Hiszpanii (nie chiński), bez zapachu i smaku

imagewysoka stabilność związków bioaktywnych, pozytywna odpowiedź na testowana dawkę „in vitro" i „in vivo"*

imagepolecana również dla wegetarian i wegan, suplement o czystym składzie, bez dodatków

imagebardzo ekonomiczne opakowanie, starcza na min. 3 miesiące suplementacji

imageświetny stosunek ceny do jakości!


 

image

image

Składniki: Ekstrakt z czarnego fermentowanego czosnku standaryzowany na 0,1% S-allilocysteiny (SAC), otoczka kapsułki: (substancja wiążąca: hydroksypropylometyloceluloza).


image

Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia to 1 kapsułka podczas posiłku.

Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.

 

image

100 kapsułek vege.

 

image

Preparat należy przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym i ciemnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią.

Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety ani zdrowego trybu życia. 

Przed zastosowaniem produktu sugerujemy zapoznanie się z dokładnymi informacjami podanymi na opakowaniu lub załączonej ulotce.

 

image

MedicaLine
Ostrówiec 150
05-480 Karczew

 

*In Vitro effects of ABG10+® , the new black garlic extract standardized to s-allyl cysteine:

Granado M , Amor S , Inarejos-García AM, Muñoz M, Prodanov M , García-Villalón AL .

1R&D Department of Pharmactive Biotech Products SL. e-mail: Spain.

2Department of Physiology, Faculty of Medicine, Autonomous University of Madrid

3Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL-CSIC-UAM)

 

Kopiowanie oraz rozpowszechnianie treści serwisu (opisy, zdjęcia, grafiki, tabele, materiały graficzne i inne dane) jest zabronione. Podstawa prawna: ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie