• Czarny czosnek, fermentowany, 100 kapsułek wege, Aliness

Symbol: Ali033

Pierwszy standaryzowany ekstrakt z czarnego czosnku o wysokiej zawartości substancji czynnej - S-allilocysteiny. Najwyższej jakości produkt z Hiszpanii bez smaku i zapachu o wielu właściwościach!

Postać kapsułki
Brak towaru
54.90
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 6.99
Paczka w Ruchu 6.99
Paczkomaty InPost 11.99
Kurier Poczta Polska 12.99
Kurier InPost 14.99
Kurier DHL 16.49
Kurier InPost (pobranie) 20.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.08 kg
Zostaw telefon

WYRÓŻNIAJĄCE SIĘ cechy suplementu diety Czarny czosnek fermentowany, 100 kapsułek wege, Aliness:

imageEkstrakt z czarnego fermentowanego czosnku standaryzowany na 0,1% S-allilocysteiny (SAC). S-allilocysteina standaryzowana metodą HPLC.

imagenajwyższej jakości surowiec z Hiszpanii (nie chiński), bez zapachu i smaku

imagewysoka stabilność związków bioaktywnych, pozytywna odpowiedź na testowana dawkę „in vitro" i „in vivo"*

imagepolecana również dla wegetarian i wegan, suplement o czystym składzie, bez dodatków

imagebardzo ekonomiczne opakowanie, starcza na min. 3 miesiące suplementacji

imageświetny stosunek ceny do jakości!

image

 

image

image

Składniki: Ekstrakt z czarnego fermentowanego czosnku standaryzowany na 0,1% S-allilocysteiny (SAC), otoczka kapsułki: (substancja wiążąca: hydroksypropylometyloceluloza).


image

Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia to 1 kapsułka podczas posiłku.

Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.

 

image

100 kapsułek vege.

 

image

Preparat należy przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym i ciemnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią.

Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety ani zdrowego trybu życia. 

Przed zastosowaniem produktu sugerujemy zapoznanie się z dokładnymi informacjami podanymi na opakowaniu lub załączonej ulotce.

 

image

MedicaLine
Ostrówiec 150
05-480 Karczew

 

*In Vitro effects of ABG10+® , the new black garlic extract standardized to s-allyl cysteine:

Granado M , Amor S , Inarejos-García AM, Muñoz M, Prodanov M , García-Villalón AL .

1R&D Department of Pharmactive Biotech Products SL. e-mail: Spain.

2Department of Physiology, Faculty of Medicine, Autonomous University of Madrid

3Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL-CSIC-UAM)

 

Kopiowanie oraz rozpowszechnianie treści serwisu (opisy, zdjęcia, grafiki, tabele, materiały graficzne i inne dane) jest zabronione. Podstawa prawna: ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie