-
Czarny czosnek, fermentowany, 100 kapsułek wege, Aliness
Pierwszy standaryzowany ekstrakt z czarnego czosnku o wysokiej zawartości substancji czynnej - S-allilocysteiny. Najwyższej jakości produkt z Hiszpanii bez smaku i zapachu o wielu właściwościach!
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 9.99 |
Dostępność | Mało 3 szt. |
Waga | 0.08 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5903242580574 |
Zamówienie telefoniczne: 724 200 052
Zostaw telefon |
WYRÓŻNIAJĄCE SIĘ cechy suplementu diety Czarny czosnek fermentowany, 100 kapsułek wege, Aliness:
Ekstrakt z czarnego fermentowanego czosnku standaryzowany na 0,1% S-allilocysteiny (SAC). S-allilocysteina standaryzowana metodą HPLC.
najwyższej jakości surowiec z Hiszpanii (nie chiński), bez zapachu i smaku
wysoka stabilność związków bioaktywnych, pozytywna odpowiedź na testowana dawkę „in vitro" i „in vivo"*
polecana również dla wegetarian i wegan, suplement o czystym składzie, bez dodatków
bardzo ekonomiczne opakowanie, starcza na min. 3 miesiące suplementacji
świetny stosunek ceny do jakości!
Składniki: Ekstrakt z czarnego fermentowanego czosnku standaryzowany na 0,1% S-allilocysteiny (SAC), otoczka kapsułki: (substancja wiążąca: hydroksypropylometyloceluloza).
Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia to 1 kapsułka podczas posiłku.
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
100 kapsułek vege.
Preparat należy przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym i ciemnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety ani zdrowego trybu życia.
Przed zastosowaniem produktu sugerujemy zapoznanie się z dokładnymi informacjami podanymi na opakowaniu lub załączonej ulotce.
MedicaLine
Ostrówiec 150
05-480 Karczew
*In Vitro effects of ABG10+® , the new black garlic extract standardized to s-allyl cysteine:
Granado M , Amor S , Inarejos-García AM, Muñoz M, Prodanov M , García-Villalón AL .
1R&D Department of Pharmactive Biotech Products SL. e-mail: Spain.
2Department of Physiology, Faculty of Medicine, Autonomous University of Madrid
3Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL-CSIC-UAM)
Kopiowanie oraz rozpowszechnianie treści serwisu (opisy, zdjęcia, grafiki, tabele, materiały graficzne i inne dane) jest zabronione. Podstawa prawna: ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)